Over ons
Door onze achtergrond en ruime ervaring kennen we het Nederlandse ondernemingslandschap en in het bijzonder de regio Noord-Holland als geen ander. We weten de gemeentelijke wegen te bewandelen, beschikken over de juiste contacten en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen: voor elke mkb-ondernemer staan de deuren bij ons open.

Compleet dienstenpakket
U kunt bij ons terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering is echter meer nodig. Om u hierbij te ondersteunen bieden wij u een compleet dienstenpakket zoals advies over pensioenen, milieuwetgeving, subsidieaanvragen en personeelsmanagement. Maar ook voor juridisch advies, mediation, financiële planning of bedrijfswaardering staan wij voor u klaar.

Ervaren adviseurs
Welk administratief softwarepakket past het beste bij uw onderneming? Vragen over fusie, overname, bedrijfswaardering of bedrijfsopvolging? U kunt altijd een beroep doen op onze ervaren accountants of adviseurs. Voor zeer specialistische zaken maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van specialisten.

Ondernemen is keihard werken
En het vereist in de wereld van vandaag een flexibele instelling van u als ondernemer. De meest uiteenlopende zaken razen immers in sneltreinvaart aan u voorbij. Of u het nu wilt of niet: voortdurend krijgt u belangrijke keuzes voor uw voeten geworpen. Kansen (maar ook valkuilen) doen zich voor. Prioriteiten stellen is vaak lastig, want eigenlijk lijkt alles even belangrijk.

Ondernemende adviseurs
Vanzelfsprekend wilt u uw kostbare tijd zoveel mogelijk besteden aan uw eigenlijke werk. Dat u zich daarnaast het liefst voor andere delen van uw bedrijfsvoering laat bijstaan door een vertrouwd en deskundig adviseur, ligt voor de hand. Bij NBC Van Roemburg & Partners geloven we in actieve adviseurs. Gepassioneerde mensen die initiatieven nemen en u snel informeren over alle relevante zaken. Bij ons krijgt u een adviseur die zich opstelt naast de ondernemer en daadwerkelijk waarmaakt uw partner in ondernemen te zijn, de adviseur die u begrijpt!.

Wij omarmen als kantoor de maatregelen zoals vermeld in het rapport “In Het Publiek Belang” en ondernemen daar adequaat actie op. Wij zien erop toe dat binnen onze organisatie het publieke belang wordt gewaarborgd. De focus op kwaliteit en een professioneel kritische houding zijn belangrijke waarden voor ons.

NBC Van Roemburg & Partners werkt met branchegerichte teams. Door het benutten van hun afzonderlijke specialismen wordt snel en adequaat ingespeeld op de problematiek van uw onderneming. Hoewel onze adviezen vanzelfsprekend verschillen per ondernemer en branche, hebben we in onze advisering één duidelijk uitgangspunt: het moet passen bij uw onderneming.

Om bij te blijven is een sterk netwerk essentieel. Naast goede contacten met freelancers, collega-dienstverleners en -adviseurs, werken we daarom ook nauw samen met grote, specialistische organisaties die al die verschillende takken van sport van a tot z beheersen.

NBC Van Roemburg & Partners is aangesloten bij:

NBC_NBA

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) bevordert en bewaakt de kwaliteit van onze beroepsuitoefening.

NBC-RB

Het Register Belastingadviseurs (RB) is de beroepsorganisatie van en voor belastingadviseurs.

NBC-SRA

SRA is een netwerk van MKB-accountantskantoren in Nederland die haar leden toetst op de kwaliteit en professionaliteit van hun dienstverlening.

NBC-Nederland

NBC Nederland is een landelijke organisatie van accountantskantoren die regelmatig overleg voert met collega-kantoren op verschillende vaktechnische terreinen.

Deze lidmaatschappen verzekeren u ervan dat de kwaliteit bij NBC Van Roemburg & Partners is gewaarborgd, ook op de lange termijn.